Samenwerking Eric de Bruijn Pensioenconsultancy en MijnVictor.nl

Hoogwaardige pensioenadviezen

Eric de Bruijn Pensioenconsultancy, gevestigd te Amsterdam, richt zich op het geven van hoogwaardige pensioenadviezen. Naast de in eigen beheer ontwikkelde module WFT Pensioenonline (wftpensioenonline.nl) is gekozen voor MijnVictor.nl voor urenverantwoording, digitale dossieropbouw en facturering. Een perfecte combinatie voor professionele pensioenadviseurs.

Hoge eisen aan pensioen adviseurs

In maart 2009 is Eric de Bruijn CPC afgestudeerd in de Leergang Pensioenrecht aan de VU te Amsterdam. De afstudeerscriptie ging over Pensioen en Scheiding, onder de prikkelende titel: De Wet Boon van Loon. Eric de Bruijn: “De ontwikkelingen op pensioengebied gaan hard. De eisen aan onze branche zijn, door nieuwe wetgeving, de afgelopen jaren steeds strenger geworden. Consultants die zich bezig houden met de advisering rondom pensioenregelingen dienen een WFT vergunning te bezitten. ‘Reproduceerbaarheid’ en ‘passend advies’ is heel belangrijk: wij moeten kunnen aantonen welke stappen gezet zijn en welke documenten geproduceerd zijn. Na een demonstratie van MijnVictor.nl waren we snel overtuigd van de mogelijkheden die dit pakket biedt om onze dagelijkse praktijk te ondersteunen. In combinatie met onze, in eigen beheer ontwikkelde, WFT module voldoen wij aan alle eisen die de wetgever aan ons stelt.”

WFT Pensioenonline

Christian de Bruijn: “We hebben in eigen beheer een online WFT Module ontwikkeld waarmee wij personen en organisaties volledig in kaart kunnen brengen, zodanig dat wij volledig voldoen aan de Wet Financieel Toezicht en de AFM richtlijnen. Aan de hand van de online vragenlijst bouwen wij met deze module direct een dossier op met alle informatie die nodig en vereist is voor onze werkzaamheden. Deze module werkt erg eenvoudig. Door de vragen in deze module met de opdrachtgever door te nemen weet je zeker dat een compleet beeld hebt en voldoet aan de eisen die aan onze praktijk gesteld worden. Het is online beschikbaar, dus altijd, op iedere plek.”

MijnVictor.nl

Christian de Bruijn: “We wilden ook een eigen dossier- , uren- en facturatiesysteem ontwikkelen. Dat viel nog niet mee. Daar kwam meer bij kijken dan we vooraf dachten. Door dit eerst zelf te proberen hadden we wel veel inzicht gekregen in de eisen die aan zo’n systeem gesteld worden voor onze praktijk. Toen we een demonstratie van MijnVictor.nl kregen waren we snel overtuigd. Het past bijna als een maatpak. Op een aantal plaatsen in MijnVictor worden specifieke begrippen aangepast naar onze praktijk. Bijvoorbeeld ‘advocaat’ wordt ‘adviseur’, en zo zijn er nog enkele aanpassingen. Verder doet het precies wat wij nodig hebben. Perfect!”

WFT Pensioenonline + MijnVictor.nl = Dé Oplossing voor Pensioen adviseurs!

Over WFT Pensioenonline en MijnVictor.nl is erg goed nagedacht. Door specialisten uit de praktijk. Deze kennis en ervaring is nu gebundeld voor pensioenadviseurs.

Wilt u meer weten? Mail naar info@wftpensioenonline.nl of h.bouma@mijnvictor.nl

In samenwerking met: